Cordura

MATERIAAL - CORDURA
Cordura is een van de belangrijkste materialen van een top-kwaliteit rugzak. Een superieure duurzaamheid, uitstekende waterafstotendheid en een verbazingwekkende scheursterkte en priksterkte garandeert een lange levensduur en vele jaren van probleemloos gebruik.
Garantie: 40 liter of meer - 5 jaar
Minder dan 40 liter - 2 jaar

MATERIAAL - Codra
Codra de stof van polyester vezels met een polyurethaan coating. Zeer goede duurzaamheid, weerstand, en een uitstekende waterafstotendheid zorgt voor een hoge sterkte en duurzaamheid.
Garantie: 2 jaar

MATERIAAL - ASYMTEX
Nieuw zeer sterk nylon materiaal. De bijzondere manier van asymmetrische weven maakt het en bestand tegen scheuren en prikken. Aan de binnenzijde afgeweekt met een nieuwe generatie sterke polyurethaan met hoogwaardige waterproof afwerking zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid in alle condities.
Garantie: 2 jaar

MATERIAAL - ULTRADRY
De nieuwe technologie van de toekomst die hoogfrequent lassen gebruikt in plaats van het traditionele naaien. Deze technologie maakt gebruik van speciale materialen en maakt het product absoluut waterdicht, elegant en sterk.

MATERIAAL - Duraflex
Sluitingen en clips komen van werelds grootste producenten van kunststof. Deze kunststof onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit materialen en het materiaal is zelfs bestand onder de meest extreme omstandigheden.

MATERIAAL - YKK
De waterdichte ritsen die we gebruiken komen van 's werelds meest toonaangevende fabrikant YKK. Deze sluitingen zorgen voor een perfecte dichting en een lange levensduur.

MATERIAAL - SBS
Hoge kwaliteit spiraal en waterdichte ritsen van een nadere wereldberoemde fabrikant.
Garantie: 2 jaar

MATERIALEN - DuPont Quallofil
Polyester holle vezels die geschikt zijn voor high-end slaapzakken. Het is heel licht, droogt snel en heeft optimale warmte-isolerende eigenschappen, zelfs als het nat is. Antiallergische.

MATERIAAL - Poly pongee
Zeer stevige polyester materiaal met een speciale toplaag. Het materiaal is zeer aangenaam om aan te raken en is uitgerust met een waterdichte afwerking.

Onze contactgegevens

Wij zijn te bereiken via:
0765215173

E-mail: klantenservice@rambleroutdoor.com